Fitness

FITNESS RUIMTE


Per 1juli 2020 mag u weer komen sporten natuurlijk onder strikte voorwaarden, reserveer daarom hier nu uw tijden

Boek nu


De praktijk heeft een goed uitgeruste oefenruimte waar veel met patiënten geoefend wordt. Onze mening is dat ook uw inzet belangrijk is bij een goed herstel.

Naast de patiënten kan iedereen die dat wil, gebruik maken van onze fitnessruimte. Dus ook indien u geen patiënt van ons bent of geen lichamelijke klachten heeft. U hebt de keuze tussen begeleid en onbegeleid trainen.

De oefenruimte is ingericht met Entrack apparatuur van Enraf Nonius. Het voordeel van deze apparatuur is dat via de computer een schema op maat gemaakt kan worden en de vorderingen ook gevolgd kunnen worden via de computer en zonodig aangepast. Het andere voordeel is dat de apparatuur werkt op luchtdruk, u heeft dus altijd een constante weerstand.

Heeft u interesse dan kunt u bellen voor een afspraak. Deze eerste afspraak duurt een half uur, hierin voeren we uw gegevens in de computer en er wordt een test afgenomen waarin we uw huidige kracht en conditie meten. Afhankelijk van deze test en uw verwachtingen wordt er een trainingsschema gemaakt.

Wij zien dan graag dat u de eerste 4 trainingen begeleid uitvoert.

Daarna kunt u in overleg met ons beslissen om begeleid te blijven trainen of zelfstandig.


FOTO’S VAN ONZE FITNESSRUIMTE: